PříbramDnes.cz
PříbramDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Příběh muže, který usnul v roce 1921 a „probudil“ se v roce 3906

3. 5. 2024 | Snění o futuristickém světě vyžaduje velkou dávku kreativity a představivosti, zejména na počátku 20. století, kdy technologické inovace nebyly tak rozšířené jako dnes. (Foto:... Článek Příběh muže, který usnul v roce 1921 a „probudil“ se v roce 3906 se nejdříve objevil na AC24.cz.

Vyhrožujete? Mezinárodní trestní soud vrací úder Netanjahuovi

3. 5. 2024 | Úřad žalobce Mezinárodního trestního soudu uvedl, že vyhrožování odvetou proti jejich rozhodnutím může „představovat trestný čin“ podle článku 70 Římského statutu. (Foto: Flickr) „Úřad... Článek Vyhrožujete? Mezinárodní trestní soud vrací úder Netanjahuovi se nejdříve objevil na AC24.cz.

Vysoký představitel ukrajinské rozvědky: Jen vojensky vyhrát nelze, musí se jednat

3. 5. 2024 | UKRAJINA – Vadym Skibitskyi, zástupce vedoucího obranného zpravodajství Ukrajiny, prohlásil, že nevidí způsob, jak by Ukrajina mohla vyhrát válku pouze na bojišti. (Foto: Flickr)... Článek Vysoký představitel ukrajinské rozvědky: Jen vojensky vyhrát nelze, musí se jednat se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ruské jednotky vstoupily na základnu americké armády v Nigeru

3. 5. 2024 | NIGER – Vysoce postavený představitel americké obrany řekl agentuře Reuters, že ruský vojenský personál vstoupil na leteckou základnu v Nigeru. (Foto: Wikimedia) Kde jsou... Článek Ruské jednotky vstoupily na základnu americké armády v Nigeru se nejdříve objevil na AC24.cz.

Radarové paprsky řídí bouři. Důkaz, že to nejsou „obyčejné“ radary?

3. 5. 2024 | USA – Americký radar NEXRAD řídí bouři, jedná se o neuvěřitelné záběry. Tohle je úžasná ukázka toho, jak mají tyto radarové paprsky mnoho různých... Článek Radarové paprsky řídí bouři. Důkaz, že to nejsou „obyčejné“ radary? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Na Floridě bylo zakázáno uměle vypěstované maso

3. 5. 2024 | FLORIDA, USA – Americký guvernér DeSantis podepsal zákon, který kriminalizuje výrobu a prodej laboratorně pěstovaného masa, čímž se připojil ke státům jako Alabama, Arizona... Článek Na Floridě bylo zakázáno uměle vypěstované maso se nejdříve objevil na AC24.cz.

UFO nad Ukrajinou? Lidé sdílejí záběry ze včerejší noci

3. 5. 2024 | UKRAJINA – Ukrajinská média hlásí „UFO„ na včerejší večerní obloze nad Ukrajinou. (Foto: X) Píší, že světelné objekty pozorovali obyvatelé Kyjeva, Oděsy, Sum a... Článek UFO nad Ukrajinou? Lidé sdílejí záběry ze včerejší noci se nejdříve objevil na AC24.cz.

Pompeo: Byl jsem ředitelem CIA – lhali jsme, podváděli a kradli

3. 5. 2024 | Po revolučním odhalení CIA Jamesem O’Keefem byl zaznamenán obnovený zájem o zpravodajské služby, protože tento klip Mikea Pompea se opět začal šířit na sociálních... Článek Pompeo: Byl jsem ředitelem CIA – lhali jsme, podváděli a kradli se nejdříve objevil na AC24.cz.

Turecko zastavuje veškerý obchod s Izraelem, vztahy jsou na bodu zlomu

2. 5. 2024 | Vztahy mezi Tureckem a Izraelem jsou již několik měsíců na pokraji zlomu. (Foto: Flickr) Již došlo k odvolání velvyslanců, k výměně podrážděné rétoriky mezi... Článek Turecko zastavuje veškerý obchod s Izraelem, vztahy jsou na bodu zlomu se nejdříve objevil na AC24.cz.

Tajná zbraň vyplavena na americkém pobřeží?

2. 5. 2024 | Na sociální síti X se v hojném počtu sdílí video s neznámým dronem či tajným vládním prijektem, který byl vyplaven na americkém pobřeží. (Foto:... Článek Tajná zbraň vyplavena na americkém pobřeží? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
22:17:00 | 03.05.2024



Zpravodajství PříbramDnes.cz

Středočeský kraj a Hlavní město Praha chystají velkou soutěž na železniční dopravce

Středočeský kraj a Hlavní město Praha připravují výběrová řízení na dopravce ve veřejné drážní dopravě. S novými dopravci by měly na koleje vyjet nové či modernizované vlaky. Nové smlouvy by měly začít platit od prosince 2029. Největší kontrakt ...

ČHMÚ vydalo ve Středočeském kraji výstrahu před nebezpečím vzniku požárů

Český hydrometeorologický ústav vydal dne 29. 4. 2024 výstrahu č. 000151 před nebezpečím vzniku požárů na území Středočeského kraje, platnou od 30. 4. ...

AOPK: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území - přírodní památka Licitanta. Tato menší, svažitá a silně podmáčen ...

Čtenáři Středočeského kraje vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazv ...

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků ...



Sobota 4.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes