PříbramDnes.cz
PříbramDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

MILÍNSKÝ TANDEM CUP 2015

Kdy:
Sobota 04.07.2015 od 08:00 hod
Kde:
Areál fotbalového klubu , Milín
Pořadatel:
Sdílet:

Blíží se léto a k tomu patří krásné počasí a především fotbal! Co lepšího jde snad zažít než se jít proběhnout na krásný pažit, kde si člověk udělá žízeň, užije si kopec zábavy a poté jde večer úspěch či neúspěch zapít s kamarády?
MILÍNSKÝ TANDEM CUP 2015 je první ročník, avšak očekávejte doopravdy mimořádně povedenou akci, kterou jste v okolí Příbrami doposud nezažili a na kterou se budete rádi vracet!


Fotbalový turnaj v malé kopané se bude konat v areálu fotbalového klubu Milín v sobotu 4.7.2015.
Budou zde připravené čtyři hřiště o rozměrech 20x40 metrů, tak aby se mohlo odehrát, co nejvíce zápasů a každý účastník předvedl to nejlepší, co v něm je.

Pro ty nejlepší jsou připravené nejen individuální ceny za Bombarďáka turnaje či nejlepšího playmakera, ale i pro čtyři nejlepší celky a to v hodnotě 20 000 Kč!!!

Po celý den bude v areálu otevřený bufet, který bude nabízet široký sortiment od klasické klobásky, přes smažený sýr s hranolkami až po skvěle namarinované a ogrilované maso.
Nesmí samozřejmě chybět točené pivo a pro ty z Vás, kteří toho po turnaji budou už mít dost a cesta domů se pro ně bude zdát dlouhá, tak je připravená pergola s hudbou, grilováním a popřípadě televizí.

Přijďte na tento jedinečný nultý ročník turnaje a věřte, že budete nadšeni!!!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



47,791004180908