PříbramDnes.cz
PříbramDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Jak jsem vyhrál válku - Divadlo / Příbram

Kdy:
Pondělí 25.03.2019 od 19:00 hod
Kde:
Divadlo A. Dvořáka, Příbram
Pořadatel:
Sdílet:

Pokud je vám titul povědomý, nemýlíte se! Před dvanácti lety velmi úspěšná a oblíbená komedie dostane - také pro řadu diváckých žádostí - příležitost znovu vás pobavit i dojmout.
Ve zcela novém obsazení uvidíte příběh vojáka Ernesta Goodbodyho, který se svérázně potýká s mašinérií armády. Svým naivním a důkladně poctivým přístupem ke všemu a všem uvádí v šílenství ty, kteří v rozkazech a drilu nalezli smysl svého života. Každý nadřízený se ho snaží co nejdříve zbavit! Goodbody "nevinně" rozpoutává situace, které jsou přes krutou podstatu války nesmírně komické a směšné. Skrze humor, leckdy černý, tak opakuje známou pravdu, že se někdy smějeme, abychom zakryli slzy...
Kniha Patricka Ryana, podle které dramatizace vznikla, byla poprvé vydána roku 1963. O pouhé čtyři roky později byla podle ní natočena stejnojmenná filmová verze, která je mimo jiné zajímavá tím, že v ní hraje proslulý člen skupiny The Beatles, John Lennon.V naší divadelní verzi uvidíte v režii Milana Schejbala vedle členů hereckého souboru hostujícího herce a muzikanta Aleše Hámu, dobře známého divákům televizních obrazovek.

Vstupné: 200,- / 140,- / 70,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



32,382965087891