PříbramDnes.cz
PříbramDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Příbramský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Příbramský deník - sport Zdroj: Příbramský deník - sport |

Jágr o Ticháčkovi i Americe: Tam se zhubnout nedá, smál se. Nastoupí v baráži?

27. 3. 2024 | Jaromír Jágr se v uplynulých týdnech hned dvakrát vrátil do Pittsburghu, s nímž v minulosti získal dva Stanley Cupy. Poprvé na velkou slávu v podobě vyvěšení dresu pod střechu arény, podruhé pak s talentovaným obráncem Kladna Jiřím Ticháčkem. „Byla to pro něj odměna. Neměl nikdy možnost vidět zblízka NHL, vidět to zázemí a další věci,“ ohlédl se za společným výletem za moře legendární útočník, který v Americe trénoval a snažil se shodit nějaká kila. „Nejde to, když vám pořád nosí něco sladkého,“ ...

Okresní přebor: Vzpoura ze spodku tabulky. Vyhrálo Třebsko i Rožmitál

27. 3. 2024 | Příbramský fotbalový okresní přebor má jasného lídra v Bohutínu. Asi nikdo nepochybuje o tom, že postoupí do I. B třídy. Zajímavě se ale zamotala tabulka na opačném konci, kdy se předposlední Třebsko i o pozici lepší Rožmitál pod Třemšínem přiblížily konkurentům před nimi. Od sedmého do třináctého místa je rázem rozdíl pouhých čtyř bodů.

I. B třída: Nová Ves loupila v Hořovicích, Dobříš doma padla s Jílovém

27. 3. 2024 | Po zimní přestávce odstartovala i nejnižší krajská soutěž a kvarteto zástupců z Příbramska zahájilo fotbalovou I. B třídu rozdílně. Nová Ves pod Pleší jako jediná dokázala zvítězit, když vyhrála v Hořovicích, naopak Dobříš doma na umělém trávníku prohrála. Petrovice schytal v Tlustici debakl a Sedlčany uhrály na úvod remízu.

Jiroušek jasnou jedničkou. Peru se s tím, jak musím. Ale žádný problém

27. 3. 2024 | Hokejisté Příbrami mají za sebou úvodní dva čtvrtfinálové duely s Táborem. Série je vyrovnaná 1:1 na zápasy. Klíčovou postavou Baníku v souboji s Jihočechy bude brankář Petr Jiroušek, který v úvodním střetnutí pustil jednu střelu z celkových 35. Na domácím ledě pak čelil dokonce čtyřem desítkám pokusu a inkasoval třikrát. V play-off se stal jasnou jedničkou týmu. „Nemám s tím problém. Zápasy házím za hlavu,“ říká. ...

Hvězdy ozdobí mítink Poděbrady Walking. Na startu budou nejlepší Češi

27. 3. 2024 | Typicky jarní atletickou disciplínou, kdy ještě nepanují vysoké teploty, je chůze. A o slovo se tak tradičně hlásí mítink Poděbrady Walking. Konat se bude v sobotu 6. dubna a půjde už o 92. ročník.

Češi otáčeli vývoj i na Letné. Výhru nad Arménií zařídil střídající Chorý

26. 3. 2024 | Druhý zápas fotbalové reprezentace pod vedením kouče Ivana Haška, druhý obrat. Češi v Praze na Letné proti Arménii brzy ztráceli, těsně před přestávkou ale srovnal hlavou Ladislav Krejčí a ve druhé půli vyšla trenérovi velmi dobře střídání. Debutant Matěj Jurásek svým centrem připravil pozici pro Tomáše Chorého, který dvanáct minut před koncem základní hrací doby stanovil konečné skóre na 2:1.

Spartak doma přejel Sedlec-Prčice. Vysokou výhru řídil Jeník

26. 3. 2024 | Fotbalisté Spartaku Příbram zatím na jaře parádně šlapou a jsou nadále stoprocentní. Doma tentokrát porazili regionálního rivala ze Sedlce-Prčic 4:1. a v tabulce I. A třídy se už vyšvihli do klidného středu tabulky hned za Podlesí.

Podlesí jako Jekyll a Hyde. Venku opět hořelo. Ve Slaném hrálo fotbal šmejd

26. 3. 2024 | Doma a venku jsou jako dva rozdílné týmy. Fotbalisté Podlesí opět na hřišti soupeře byli poloviční a prohráli ve Slaném 0:3. Na půdě celku ohroženého sestupem byli totiž poloviční a bídném výkonu si nic jiného než porážkou nezasloužili. Trenérovi Marku Branžovskému se nelíbil přístup jeho svěřenců.

Národní tým pod vedením Drska se na Velké Dobré připravil na Francii

26. 3. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Přípravný turnaj čeká v reprezentační přestávce také fotbalový národní tým do 16 let. Odehraje ho ve francouzském městečku Fontenay le Comte a připravoval se na něj pod vedením kladenského trenéra Pavla Drska i v pěkném areálu Čechie Velká Dobrá.

Střelecký zmar Příbrami na vlastním ledě. Tábor s nulou v zádech srovnal sérii

26. 3. 2024 | Čtvrtfinálová série mezi hokejisty Příbrami a Táborem bude hodně vyrovnaná a o málo gólech. Už v prvním utkání padly tři branky a stejný počet byl k viděním i v tom druhém. Ze všech tref se ale radovali Jihočeši a srovnali na 1:1 na zápasy. Hráči Baníku navíc přišli o Ladislava Gengela, který odstoupil ze zápasu kvůli zlomenině čelisti.

Sedlčany utrpěly šok, ale vzpamatovaly se. S Chlumcem dokázaly otočit

25. 3. 2024 | Fotbalisté Sedlčan dokázaly na druhý jarní pokus v domácím prostředí zvítězit. Ač jejich duel s Chlumcem začali hrozně, tak se nakonec radovali z vítězství 2:1. Fanouškům se poprvé ukázala jediná zimní posila z Votic, když na posledních třicet minut nastoupil Říha. Hned měl podíl na vyrovnávací brance.

Tochovice doma tápou. Po Kutné Hoře prohrály i s Poříčany

25. 3. 2024 | Fotbalisté Tochovic podruhé na jaře prohráli v domácím prostředí. Tentokrát nestačili na Poříčany. Hosté měli lepší vstup do zápasu, kdy si vytvořili klíčový náskok a nakonec vyhráli 3:1. Za domácí skóroval pouze Martin Krotký. Domácí kapitán Petr Jendruščák ale uznal, že kvalita soupeře byla vysoká.

Krajský přebor: Kutná Hora zaskočila Velim, první jarní bod bere i Dobříš

25. 3. 2024 | Fotbalový krajský přebor středních Čech má za sebou další kolo. V něm potvrdil roli lídra Milín, který doma porazil Mnichovo Hradiště, a na druhé místo se vrátily výhrou nad Průhonicemi Tuchlovice. Doposud druhá Velim se propadla na třetí příčku kvůli překvapivé porážce s Kutnou Horou. Slavila i Libiš, Doksy, Poříčany a Sedlčany. Remízou skončil pouze duel mezi Dobříší a Sokolčí, z nějž si poslední Dobříš odnesla první jarní bod. ...

Dobříš v další přestřelce. Doma se ale musela spokojit jen s bodem

25. 3. 2024 | Fotbalisté Dobříše dál zažívají mizerný vstup do jarní části krajského přeboru. V domácím prostředí zažili proti Sokolči divoký druhý poločas, ve kterém vedli, pak ztráceli, aby si zase vzali náskok zpět. Nakonec se ale museli spokojit s remízou 3:3 a byli ještě hodně rádi, že soupeř v závěru utkání minul prázdnou bránu.

Středočeským mistrem je Rakovník! Čáslav srazil gólem v prodloužení pátého duelu

24. 3. 2024 | Mistry krajské ligy středních Čech pro aktuální sezonu jsou hokejisté Rakovníka! Ti zvládli rozhodující pátý finálový zápas na ledě Čáslavi a přestože prohrávali, došli si pro vítězství 2:1 po prodloužení. Obě branky Rakovnických vstřelil útočník Vojtěch Kovářík.

Těsná výhra venku. Příbram získala v sérii s Táborem první bod

24. 3. 2024 | Hned první čtvrtfinálový duel mezi Táborem a Příbramí naznačil, o čem celá série bude. Rozhodne v ní houževnatost, gólmani, větší chtíč, kdo zkrotí emoce a bude mít efektivnější produktivitu. Z 59 střel obou týmů se ujaly jen tři, z toho dvě z hokejek Baníku, který tak získal důležitý první bod a doma si může vypracovat mečbol.

Lídr krajského přeboru zvýšil náskok na čele. Kunc dvěma góly režíroval výhru

24. 3. 2024 | Zatím nejtěžší zápas ke třem bodům odehráli fotbalisté Milína v jarní části sezony. V domácím prostředí se utkali s Mnichovo Hradištěm a pořádně se nadřeli. Nakonec se dvakrát trefil Luboš Kunc a zařídil favoritovi vítězství 2:0. Lídr krajského přeboru má na čele už luxusní patnáctibodový náskok.

Nová Ves pod Pleší jde do jara s novými dresy i dvěma posilami z Bohemians

23. 3. 2024 | Fotbalisté Nové Vsi pod Pleší byli na podzim nejlepším týmem z Příbramska v I. B třídě E. Jako jediní se dostali přes hranici dvaceti bodů a přezimovali na čtvrtém místě. Doma navíc byli stoprocentní a na skvostnou bilanci by rádi navázali i na jaře. K tomu jim mají i hráči, kteří jsou odchovanci prvoligových Bohemians. „Oba jsou výborní,“ pochvaluje si kapitán Jan Petrák.

Zadostiučinění. Česká reprezentace mi strašně chyběla, uvedl navrátilec Barák

22. 3. 2024 | /OD ZPRAVODAJE DENÍKU/ Bez pěti dní po roce se objevil záložník Antonín Barák v české reprezentaci. Pod novým trenérem Ivanem Haškem potvrdil rostoucí formu a krásnou střelou z přímého kopu trefil pět minut před koncem proti Norsku vítězství 2:1.

Hašek po vítězné premiéře: Užívám si to, ale teď nás čeká důležitější zápas

22. 3. 2024 | /OD ZPRAVODAJE DENÍKU/ Česká fotbalová reprezentace zvládla premiéru pod vedením nového realizačního týmu a v Norsku zvítězila 2:1. Výhra se ale nerodila lehce – Norové napadáním dostali svého soupeře pod tlak a jako první šli do vedení. Rozhodující gól obstaral až v 85. minutě z přímého kopu Antonín Barák. „Jenom jsem řval, ať trefí bránu. A on ji trefil,“ popisoval klíčový okamžik zápasu hlavní trenér Ivan Hašek. ...



Zpravodajství PříbramDnes.cz

PID posiluje síť kontaktních míst karty Lítačka ve Středočeském kraji

Kartu Lítačka pro cestování ve Středočeském kraji využívá přes 265 tisíc lidí. V tuto chvíli je pro ně přímo v kraji otevřeno 14 prodejních míst, kde si kartu mohou vyřídit či zakoupit dlouhodobé kupóny, a nemusí tak cestovat do hlavního ...

Nová sezóna turistických vlaků v Praze a Středočeském kraji startuje již o víkendu

O víkendu 23. a 24. března bude na železnici v Praze a Středočeském kraji zahájena nová turistická sezóna. Zájemci o poznávání krás středních Čech se ...

Vojenské lesy a statky ČR zvou do Brd na druhý ročník soutěže tažných koní v reálném lesním terénu

Vojenské lesy a statky ČR (VLS) po mimořádném úspěchu loňské premiéry zvou veřejnost na druhý ročník hobby soutěže tažných koní v těžko dostupném lesn ...

Macková (SZÚ): Černý kašel u nás i v Evropě monitorujeme a máme účinné prostředky ochrany

Dnes proběhla na Ministerstvu zdravotnictví snídaně s novináři, kde zástupci Ministerstva zdravotnictví, Státního zdravotního ústavu a odborných spole ...

Středočeské Velikonoce nabídnou návštěvníkům zajímavosti z velikonočních tradic

Velikonoční dílny pro rodiny s dětmi, výstavy kraslic nebo také otevření muzejních štol na Velký pátek nabídnou návštěvníkům Středočeské Velikonoce v ...



Čtvrtek 28.3.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes